Consulten

Ik kom voor de draagconsulten weer aan huis! Mail mij voor het maken van een afspraak!

Het ergonomisch dragen van je kindje kan op veel verschillende manieren. Voor welke draagwijze je kiest is soms afhankelijk van de ontwikkelingsfase van je kindje, maar ook van je eigen voorkeur voor een bepaalde draagwijze. Tijdens een consult kom ik bij jou thuis en kan ik je leren knopen met onder andere de rekbare draagdoek (tricot slen), de geweven draagdoek, de ringsling of de mei tai. Ben je op zoek naar een draagconsulent aan huis in Utrecht? Kijk hier onder voor mijn aanbod.

Informatief consult 

Je krijgt informatie over dragen en ik laat je mogelijke knopen met de verschillende draagdoeken zien. Zo krijg je een een idee hoe je zou willen gaan dragen en wat er bij je past. Er wordt nog geen knoop geoefend, maar dat kan natuurlijk wel na geboekt worden of er achteraan geplakt worden.

Duur: 30 minuten €25

Basisconsult

Je leert knopen met een draagdoek, je leert één bepaalde knoop van begin tot einde. Bijvoorbeeld voor buikdragen met de rekbare (tricot slen) of geweven draagdoek of misschien wil je je kindje op de rug gaan dragen. Na afloop kan je zelf je baby in de draagdoek knopen en je kindje comfortabel, veilig en ergonomisch dragen. 

Duur: 1-1.5 uur €40

Kort consult

Je kent de basis van een knoop, maar je hebt bijvoorbeeld het idee dat je kindje toch niet helemaal een goede houding heeft in de draagdoek of het draagt niet fijn. Samen gaan we de techniek opfrissen en verfijnen. Daarnaast kan ik je in een kort consult ook helpen met het goed afstellen van een draagzak.

Duur: 45 min €30

Duo consult

Je leert één bepaalde knoop van begin tot einde, samen met je partner, vriend/vriendin, moeder, etc.. Na afloop kan je zelf de de draagdoek knopen en je kindje comfortabel, veilig en ergonomisch dragen.  

Duur: 2 uur €70

Cadeaubon

Je kan ook iemand een consult als cadeau geven, bijvoorbeeld op een babyshower of als kraamcadeau. Je kan er voor kiezen om een geheel consult cadeau te geven of je kiest voor een bepaald bedrag. Ik maak een mooie persoonlijke cadeaubon voor de ontvanger. Neem contact met mij op om de cadeaubon te bestellen.

Heb je andere vragen of ideeën, neem gerust contact met mij op!

Draagdoek Utrecht Draagconsulent Utrecht Nabi Baby