Aanbod

Ik kom gelukkig weer aan huis voor een workshop of cursus babymassage. Ook is het mogelijk om een workshop of cursus babymassage digitaal te volgen. Ik werk met Google Meet, waarbij je met een simpele klik op een link direct deelneemt aan de digitale workshop/cursus. Ik hoop je thuis of digitaal te zien voor een lesje babymassage! Mail me om een afspraak te maken voor een cursus of workshop babymassage!

Op de digitale cursus en workshop geldt momenteel 10% korting.

Prive Cursus babymassage Utrecht Nabi Baby

Prive cursus babymassage Utrecht

Eén-op-één met je baby of samen met je partner/familielid leer jij je baby masseren. Ik kom de privé cursus babymassage bij jullie thuis in Utrecht geven. Voor de baby is het eigen huis vertrouwd en kan je makkelijker rekening houden met het ritme van je baby. Voor snel geprikkelde baby’s of te vroeg geboren baby’s biedt een privé cursus babymassage ook de nodige rust en aandacht. De privé cursus bestaat uit 3 lessen van 1/1,5 uur. Data en tijden zijn in overleg. Bij de cursus krijg je een flesje natuurlijke massageolie en een mapje waarin je de babymassage kan terug lezen.

Check voor mogelijke vergoeding je zorgverzekeraar.

Data: In overleg

Locatie: Aanhuis of online via Google Meet

3 lessen van 1/1.5 uur voor €130.- totaal. Digitaal: €117.-!

Worskshop Babymassage Utrecht Nabi Baby

Workshop Babymassage

Misschien wil je eerst even kennis maken met babymassage of iemand een les babymassage cadeau geven. Dan is de workshop babymassage wat voor jou! In de workshop maak je kennis met de beginselen van babymassage en leer je een deel van de massagetechnieken. Je kan gelijk aan de slag met de tecnieken!

Nabi Baby verzorgt ook workshops babymassage op kinderdagverblijven en bij verloskundige praktijken. Interesse? Neem even contact op.

Data: In overleg

Locatie: Aan huis of online via Google Meet

1 les van 1/1,5 uur voor €50.- p.p. Digitaal: €45.-!