Aanbod

Vanwege de Corona maatregelen kan ik helaas de workshops en cursussen babymassage niet aan huis geven. Daarom gaat het aanbod nu digitaal. Ik werk met Google Meet, waarbij je met een simpele klik op een link direct deelneemt aan de digitale workshop/cursus. Ik hoop over een tijdje weer aan huis te kunnen komen en ook weer groepscurssen te kunnen geven. Mail me om een afspraak te maken voor een online prive cursus of workshop babymassage!

Op de cursus en workshop geldt momenteel 10% korting.

Prive Cursus babymassage Utrecht Nabi Baby

Prive cursus babymassage Utrecht

Eén-op-één met je baby of samen met je partner/familielid leer jij je baby masseren. Ik kom de privé cursus babymassage bij jullie thuis in Utrecht geven. Voor de baby is het eigen huis vertrouwd en kan je makkelijker rekening houden met het ritme van je baby. Voor snel geprikkelde baby’s of te vroeg geboren baby’s biedt een privé cursus babymassage ook de nodige rust en aandacht. De privé cursus bestaat uit 3 lessen van 1/1,5 uur. Data en tijden zijn in overleg. Bij de cursus krijg je een flesje natuurlijke massageolie en een mapje waarin je de babymassage kan terug lezen.

Check voor mogelijke vergoeding je zorgverzekeraar.

Data: In overleg

Locatie: Online via Google Meet

3 lessen van 1/1.5 uur voor €130.- totaal. Nu voor €117.-!

Worskshop Babymassage Utrecht Nabi Baby

Workshop Babymassage

Misschien wil je eerst even kennis maken met babymassage of iemand een les babymassage cadeau geven. Dan is de workshop babymassage wat voor jou! In de workshop maak je kennis met de beginselen van babymassage en leer je een deel van de massagetechnieken. Je kan gelijk aan de slag met de tecnieken!

Nabi Baby verzorgt ook workshops babymassage op kinderdagverblijven en bij verloskundige praktijken. Interesse? Neem even contact op.

Data: In overleg

Locatie: Online via Google Meet

1 les van 1/1,5 uur voor €50.- p.p. Nu voor €45.-!

Groepscursus babymassage Draagkracht Nabi Baby

Groepscursus in Draagkracht Utrecht

Lijkt het je leuk om in een klein groepje er een gezellig ochtendje van te maken en te leren hoe je je baby een ontspannende lichaamsmassage kan geven? In 3 bijeenkomsten van ongeveer 1/1.5 uur leer je in een klein groepje (max. 4 baby’s) hoe je je baby kan masseren. Voeden, huilen en slapen kan allemaal tijdens de les. Draagkracht heeft een eigen kolfruimte en keukentje met alles wat je nodig hebt. We voegen ons naar de baby’s, het is het belangrijkste dat de baby’s het fijn hebben.

Data: Als de corona maatregelen het weer toelaten, weer nieuwe data

Start:

Locatie: Draagkracht, Oudegracht 82 Utrecht.

3 lessen van 1/1,5 uur voor €90.- p.p.
Als je niet alle drie de keren kan, mag je ook losse lessen komen volgen, dan betaal je €35,- per les.