Cursussen

Cursus babymassage Utrecht

Prive cursus babymassage Utrecht

Eén-op-één met je baby of samen met je partner/familielid leer jij je baby masseren. Ik kom de privé cursus bij jullie thuis in Utrecht (en omgeving) geven. Voor de baby is het eigen huis vertrouwd en kunnen je makkelijker rekening houden met het ritme van je baby. Voor snel geprikkelde baby’s of te vroeg geboren baby’s biedt een privé cursus ook de nodige rust en aandacht. De privé cursus bestaat uit 3 lessen van 1/1,5 uur. Data en tijden zijn in overleg. Bij de cursus krijg je een flesje natuurlijke massageolie en een mapje waarin je de babymassage kan terug lezen.

Check voor mogelijke vergoeding je zorgverzekeraar.


3 lessen van 1/1.5 uur voor €125.-

Babymassage Utrecht

Duo cursus babymassage Utrecht

Wil je graag samen met een vriendin/collega (of voor de vaders samen met een vriend) jullie baby’s leren masseren? Of misschien vind je het wel leuk een andere moeder of vader met baby te ontmoeten. Kies dan voor de duo cursus! De cursus bestaat uit 3 lessen van 1/1.5 uur en zal bij één van jullie thuis in Utrecht (en omgeving) plaatsvinden. Data en tijden zijn in overleg. Bij de cursus krijg je een flesje natuurlijke massageolie en een mapje waarin je de babymassage kan terug lezen.

Check voor mogelijke vergoeding je zorgverzekeraar.

3 lessen van 1/1,5 uur voor €110.- p.p.

Groepscursus babymassage Utrecht

Groepscursus babymassage aan huis Utrecht

Wil je graag met een zelf samengesteld groepje leren hoe je jullie baby’s een ontspannende lichaamsmassage kan geven? In 3 bijeenkomsten van ongeveer 1/1.5 uur leer je in een klein groepje (max. 4 baby’s) hoe je je baby kan masseren. Voeden, huilen en slapen kan allemaal tijdens de les. We voegen ons naar de baby’s, het is het belangrijkste dat de baby’s het fijn hebben. Hebben jullie andere ideeen, neem vooral contact met mij op!

Data: In overleg

Locatie: bij één van jullie thuis in Utrecht of omgeving

3 lessen van 1/1,5 uur voor €90.- p.p.

Groepscursus babymassage Draagkracht

Groepscursus in Draagkracht Utrecht

Lijkt het je leuk om in een klein groepje er een gezellig ochtendje van te maken en te leren hoe je je baby een ontspannende lichaamsmassage kan geven? In 3 bijeenkomsten van ongeveer 1/1.5 uur leer je in een klein groepje (max. 4 baby’s) hoe je je baby kan masseren. Voeden, huilen en slapen kan allemaal tijdens de les. Draagkracht heeft een eigen kolfruimte en keukentje met alles wat je nodig hebt. We voegen ons naar de baby’s, het is het belangrijkste dat de baby’s het fijn hebben.

Data: Binnenkort, houd de website in de gaten

Locatie: Draagkracht, Oudegracht 82 Utrecht.

3 lessen van 1/1,5 uur voor €80.- p.p.
Als je niet alle drie de keren kan, mag je ook losse lessen komen volgen, dan betaal je €30,- per les.