Over mij

Nabi is afgeleid van nabijheid. Nabijheid is één van de belangrijkste behoefte van een baby. Tijdens babymassage en dragen geef je je baby deze nabijheid, daarmee geef je je baby veiligheid en vertrouwen!

Ik ben Rachel Corsmit, 30 jaar en woon samen met mijn vriendin in Utrecht. Na mijn studie Kinder- en Jeugdpsychologie werkte ik met autistische kinderen in dagbehandeling en gaf ik ouders thuisbegeleiding. Ik werd heel erg blij als de kinderen vrolijk naar huis gingen na een ontspannen én leerzame dag.

Mijn schoonzus (en nichtje) hebben mij bij de babymassage gebracht, doordat zij een cursus babymassage gingen volgen. Hoe leuk was dat! Een paar maanden later volgde ik met veel plezier de opleiding Docent Babymassage en Baby-yoga bij Babymassage Nederland (RGDB). Snel daarna volgde ik de opleiding tot Draagconsulent bij Instituut voor de Hechting. Hierna startte ik Nabi Baby!

Nabi Baby geeft cursussen en workshops babymassage aan huis. De lessen zijn helemaal op jullie gemaakt en afgestemd. Het belangrijkste is dat de massage een fijne ervaring is en dat je na de les weet hoe jij je baby lekker kan masseren. Ook voor de draagconsulten kom ik graag bij jullie thuis. Nabi Baby babymassage Utrecht werkt samen met Centrum Osteon osteopathie Utrecht.

Ik zie jullie graag tijdens een les babymassage of een draagconsult!

Nabi Baby Rachel Corsmit Utrecht Babymassage Draagconsult